Panificio il Basilico

Kovásszal készített kenyerek, adalékanyagmentes pékáruk és családias étterem

A jó minőségű pizza, jó minőségű kemencében, jó minőségű alapanyagokból készül.

Kőszegen születtem, pék Szombathelyen lettem, az igazán kemény munkát Ausztriában tapasztaltam meg, az ottani 8 év után pedig Olaszországba is elvitt ez a szakma. Ott találtam meg az igazi kézművességet és tudást, itt ismerkedtem meg az érlelt kovásszal is, amiből hoztam is haza a Mesteremtől. Giovannival éjjel-nappal dolgoztunk: éjjel sütöttünk, nappal piacon árultunk, majd ott bevásárolva a piacon kapható alapanyagokból este pizzát készítettünk fatüzeléses kemencében.

Ekkor jöttem rá, hogy nem óriási üzem, hatalmas gépek kellenek a sikerhez, hanem szaktudás, lelkes hozzáállás, kreatív gondolatok. Az a szabadság, amiben ott éltünk, amikor a kedvünk határozta meg, mit sütünk, rendkívül közel áll hozzám.

Meglepő módon a vevőinket sem zavarta, hogy nem ismerik a pontos kínálatot, mert abban biztosak lehettek: vendégül lesznek látva és nagyon finom ételekkel kínáljuk majd őket. Ezek az olasz tapasztalatok a mai napig elkísérnek, és Olaszországba szinte hazajárok pihenni és bevásárolni.

Üzleteink

Budapest, Városmajor u. 34.

Az elsőszülöttünk

Budapest, Bem utca 2.

A legfiatalabb gyöngyszemünk

Szentendre, János u. 2.

Rejtett kincs csodálatos természeti környezetben

Veresegyházi Pékség

Debreceni Pékség

Mobil pizzakemence

A pizzáinkat Nápolyból származó fatüzeléses kemencékben sütjük. Büszkék vagyunk a két, Salvatore di Vicino mester által Amalfi kerámiával burkolt két kemencénkre, mindkettő teljesen egyedi mintákkal hosszú időn keresztül nekünk készült. Az egyik a szentendrei éttermünk központjában dolgozik, a másik pedig a Panificio il Basilico utazó nagykövete, segítségével bárhol ugyanazt a minőségű pizzát meg tudjuk sütni, mint az éttermünkben.

Minőségi alapanyagok

Szeretek kísérletezni, szezonális vagy különleges élelmiszerekből újat alkotni. A minőségi alapanyag pedig elengedhetetlen! A gourmet pizzáimat eleinte a pizzakészítő versenyek inspirálták, amiken részt vettem. Ezeken a megmérettetéseken a fantáziának semmi sem szab határt!

Kínálatunk megtekintése >

Vedd bérbe pizzakemencénket

A legjobb pizzareceptről, a feltétekről, megjelenésekről sok nézet kering, de abban mindenki egyetért, hogy a legjobb élményt a helyben sütött pizza adja. A Nápolyban kézzel készített, citromokkal és kancsókkal díszített színes kemencénkkel boldogan járjuk az országot, hogy megmutassuk, milyen a számunkra igazi pizza!

Szolgáltatásainkról, workshopjainkról vagy kínálatunkról érdeklődjön az alábbi űrlap segítségével vagy keressen minket a következő telefonszámon:

NÁDASDI KATALIN
+36 – 30 – 179 4479

Érdeklődés

0
    0
    Kosár
    Üres a kosár