Bomboloni

Házias virágfánkjaink mennyei élményt nyújtanak

Bomboloni Virágfánkok

Virágfánkjaink ugyanolyan szeretettel készítve, mint régen, a Nagyi konyhájában…

Nagymamám szalagos fánkjai után legközelebb inaséveimben Ausztriában találkoztam a fánkokkal.
Igaz ez nemcsak egy rövid találka volt, farsangi időszakban napi ötvenezer töltött fánkgombóc, Krapfen került ki a műhelyből. Ezek olasz barátja a bomboloni, amiket szintén folyamatosan készítettünk.

“Hazatérve az egyik farsangi időszakban ezeken nosztalgiáztam. A hagyományos szalagos fánkban
mindig keveselltem a tölteléket, a gombócos formákat sem éreztem hozzám közelállónak, de valami egyedit, mégis hagyományosat nagyon szerettem volna alkotni. Pár kísérlet után eljutottam addig a felismerésig, hogy a fánktésztát gombócolás után megfonva, a tésztával finoman bánva sütés után lesz egy kis kráter, amit meg lehet tölteni sós vagy édes töltelékkel. A folytatásnak ezután már csak a képzelet szab határt!

Így születtek meg a virágfánkok, amelyeket eleinte a piacon árultunk, de utána népszerűsége miatt külön üzletet nyitottunk neki a Pozsonyi utcában. Kínálatunk folyamatosan változik, a hagyományos lekváros fánktól kezdve a különleges édes-sós ízvariációkkal is szeretnénk kedveskedni Nektek!

Üzletünk

Elérhetőség

1137 Budapest
Pozsonyi út 49

+36-30-150-7073

E-mail: bombolonibudapest@gmail.com

Nyitva tartás

 • Hétfő Zárva
 • Kedd 07:00-18:00
 • Szerda 07:00-18:00
 • Csütörtök 07:00-18:00
 • Péntek 07:00-18:00
 • Szombat 08:00-14:00
 • Vasárnap Zárva

Kínálatunk megtekintése >

Franchise

“Az egyik legváratlanabb fordulat volt még számunkra is fánkozót nyitni 2019-ben, de mikor az ötlet megszületett, már mi sem volt természetesebb. Gasztrosörfőzdeként nemcsak mi fertőzzük söreinkkel a vendéglátóipart, magunk is csúnyán meg-megpecsételődhetünk partnereink minőségi portékáitól. Így megesik, hogy a rajongóból terjesztő lesz.

Szabi A Pék és a Bomboloni esetében ez történt. Épp a közös #PékSörön dolgoztunk Szabival, amikor megismertük olasz eredetű virágfánkját, a Bombolonit. A mennyei első találkozás nyomdokán kezdtük el a fánkokat magunk is készíteni, Szabi tréningezésével. Először sörcsapok mellől, az étteremben árultuk őket, majd villámgyorsan indokolttá vált a külön üzlet.” ZIP’S

Franchise partnerek

Miskolc, Városháztér 18.

ZIP’s BEER és Bomboloni

Franchise erdeklődés

0
  0
  Kosár
  Üres a kosár