Pizza workshop

Helyszín: Panificio Trattoria Szentendre

A korábban kiadott voucherek teljesítésének érdekében az utalvány értékesítés határozatlan ideig szünetel (őszig biztosan).

Ezen a kurzuson a kovászolástól, a formázáson át, a sütésig, lépésről lépésre vesszük végig a tökéletes pizza elkészítésének menetét, a tésztákból pedig különböző ételeket készítünk. A pizza mellett sül a kemencében habkönnyű, ropogós kenyérlepény azaz focaccia, amiből ezúttal desszert lesz. Ismerkedünk a legjobb olasz alapanyagokkal, olívaolajat, sajtokat, sonkaféleségeket kóstolunk, megtanulunk paradicsomszószt és autentikus előételt (bruschettát) készíteni, amit rögtön háromféle ízben alkotunk meg, hogy ne éhezzünk míg kisül a pizza a Nápolyban készült, amalfi csempemozaikokkal kirakott, szemet gyönyörködtető fatüzelésű kemencénkben. A tanfolyam végén mindenki az alapreceptekkel, saját készítésű, otthoni sütésre váró pizza gombócaival, illetve félkészre sütött pizzákkal térhet haza.

Érdeklődés: Az ajándékutalvány megvásárlásának menetéről, a tervezett tanfolyamokról és az elérhető időpontokról a következő elérhetőségeken tudunk tájékoztatást nyújtani: szabiapek@gmail.com  (Rattner Réka)

Fontos: A lefoglalt workshop időpontja egy alkalommal módosítható. A workshop díja lemondás esetén nem kerül visszatérítésre, azonban a program napjáig átruházható.

Áraink 2022. október 5-től érvényesek.

Részvételi díj: 48.000 Ft
Képzés hossza: 8 óra

Kapcsolódó workshopok

Workshop
workshop1
Csapatépítő Workshop
Panificio Trattoria Szentendre
Workshop
289543452_394652119148383_4676222414580470698_n
Édes péksütemények workshop
Panificio Trattoria Szentendre
Workshop
291817587_1419505301887825_7710730517881410589_n
Pizza Workshop Gyerekeknek
Panificio Trattoria Szentendre
Workshop
290365439_986941418661411_5406319097562656714_n
Kovászos kenyér workshop
Panificio Trattoria Szentendre
Workshop
290049338_1406530136510775_2246146863886381700_n
Pizza workshop
Panificio Trattoria Szentendre
0
    0
    Kosár
    Üres a kosár